Bivša ministarka energetike i rudarstva Zorana Mihajlović rekla je na oproštajnoj konferenciji za novinare da neke njene stranačke kolege koriste SNS kao džuboks za bogaćenje i bahaćenje.

Zorana Mihajlović neće više biti u Vladi Srbije, atim povodom održala je danas konferenciju za novinare, na kojoj je govorila i o svojim budućim planovima.

Na pitanje da li će ostati deo SNS, Mihajlović je rekla:

„Danas nije svakako dan da pričamo o tome. Takođe, mislim da članstvo u SNS ne ograničava nikoga od nas da se bori za svoje stavove, a moji stavovi su – Srbija na Zapadu i Srbija u Evropi. O tome kako, sa, da ili bez SNS, ima vremena. Mislim da će i meni biti nekeko lakše da ne gledam neke ljude koji iskorišćavaju SNS kao svoj „džuboks“ za bahaćenje i bogaćenje, a verujem i da će njima biti lakše da ne gledaju mene šta mislim o njima. Ima vremena za to“, odgovorila je ona.

Mihajlović je rekla da će o svojim planovima i onome što se dešavalo u prethodne dve godine govoriti u narednom periodu. Na pitanje da li ju je stav o Zapadu koštao mesta u Vladi, ona je rekla da je bila u manjini, ali da je sigurna da je predsedniku Srbije jasno kakve odluke naša zemlja treba da donese.

„Ja jesam sigurno bila u manjini u smislu da sam bila neko ko se bori da Srbija bude na Zapadu, a ne na Istoku. To ne znači da mi nismo u pravu, iako smo u manjini. Mislim da će nova Vlada o tome raspravljati. Čast izuzecima, nisam sigurna koliko je nova vlada proevropska, ali je važno da je prosrpska. Pretpostavljam da će doneti prave odluke. To ne ograničava da se borite za svoje principe, a mojim konkretnim planovima sačekajte par meseci“, navela je ona.

BONUS VIDEO: Zorana Mihajlović se obratila javnosti posle odluke Vučića da ne bude u Vladi: Nisam pristala da budem pion

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar