Foto:Vesna Lalić

Za listu Aleksandra Vučića je najvažnije da ostvari pobedu rezultatom 50 odsto plus jedan glas, kako bismo realizovali programi "Srbija 2025", izjavio je za Večernje novosti Branislav Nedimović, prvi na listi SNS-a na predstojećim parlamentarnim izborima.

„Za mene samo to ima smisla i to će mi biti najveći uspeh, da svojim radom doprinesem toj pobedi. Do tada, rekao sam više puta, ponoviću i sada, spremati ražanj dok je zec u šumi nema smisla“, odgovorio je Nedimović na pitanje vidi li sebe na premijerskoj funkciji, a prenosi N1.

Upitan koliko je uopšte realno da naprednjaci osvoje manje od 50 glasova na parlamentarnim izborima 21. juna, Nedimović je rekao da je najgore proglasiti pobedu pre nego što je trka završena, te da su takve pobede „po pravilu najteže“.

Ipak, odluku dela opozicije da bojkotuje izbore ne vidi kao pretnju.

„Bojkot je kratko rečeno ispričana priča. Spala knjiga na dva slova, kaže naš narod. Čak ni prvobitni broj stranaka koji se zalagao za bojkot nije mogao da dovede u pitanje legitimitet, a kamoli ova preostala grupica pojedinaca“, poručio je Nedimović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare