Foto:BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić je, na predizbornom skupu koalicije SPS - Jedinstvena Srbija u Zemunu, izjavio kako "ne pamti da je, od kada postoji višepartijski sistem, neka koalicija duže trajala" od njihove koalicije sa predsednikom Srpske napredne stranke Aleksandrom Vučićem.

„Mi smo u koaliciji od 2012. godine, znači punih osam godina, i ako da Bog biće još posle izbora. To je dokaz političke stabilnosti koju smo napravili, koja je preduslov da Srbija može da rešava najvažnija državna i nacionalna pitanja“, rekao je Dačić, saopštila je JS.

Lider JS Dragan Marković Palma izjavio je da je, kao neko ko živi u Centralnoj Srbiji, podržao izgradnju „Beograda na vodi“, da se Zemun izmenio, da je lepši danas nego što je bio pre 10 godina.

„U tome je učestvovala i naša koalicija SPS -JS. Radujem se kada je nešto lepo napravljeno, ali se ne radujem što građani iz unutrašnjosti dolaze u Beograd da žive. Iz meseca u mesec sve veći broj građana iz unutrašnjosti dolazi da živi u Beogradu. Mi se borimo za decentralizaciju da građani iz unutrašnjosti imaju sve ono što imaju stanovnici Beograda i Zemuna“, istakao je Marković.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare