Pokret Ne davimo Beograd doneo je danas na Skupštini pokreta, odluku da učestvuje na predstojećim izborima.

Odluka je doneta na četvrtoj Skupštini tog pokreta na kojoj se članstvo velikom većinom izjasnilo za učešće na izborima, navodi se u saopštenju.

Iako je u prethodnom periodu, kroz međustranački dijalog pod pokroviteljstvom EU, urađeno premalo da bi se unapredili izborni uslovi, odluka o učešću na izborima zasnovana je na velikoj želji građana da se suprotstave kriminalnom režimu Srpske napredne stranke, navode iz pokreta.

Dodaju da su se, iako je odluka o učešću na izborima doneta danas, prethodnih meseci tehnički spremali kao da na izbore izlaze.

Odluka je, kako kažu, rezultirala nakon razgovora i okupljanja širom Beograda, na kojima su članovi Ne davimo Beograd mogli da vide veliko poverenje i podršku koju im građani pokazuju, ali i želju da se nadomeste ogromne manipulacije izbornim procesom koje vrši SNS.

„Pokret je već uspeo i da okupi preko 750 kontrolora, a do održavanja izbora bićemo spremni da pokrijemo sva izborna mesta u Beogradu, u kojem postoje i najveće šanse da se smeni naprednjačka vlast“, kažu u pokretu Ne davimo Beograd.

“Na ovaj važan dan, na Dan odlobođenja Beograda, doneli smo odluku da učestvujemo na izborima. Uprkos neravnopravnim uslovima, smatramo da su građani našeg grada i države spremni da se suprotstave kriminalnoj naprednjačkoj hobotnici i u tako neravnopravnim uslovima izborimo pobedu. Veliki nas posao čeka, ali imamo razloga za optimizam, posebno u Beogradu. Oslobodićemo naš grad i zaustaviti sve štetne projekte kriminalne vlasti. Izborićemo se da Beograd bude dobar grad za sve”,  poručio je Dobrica Veselinović.

BONUS VIDEO: Dobrica Veselinović NE DAVIMO BEOGRAD

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare