Vuk Jeremić, političar, Narodna stranka, intervju
Vuk Jeremić Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Narodna stranka saopštila je da "režim predsednika Srbije Aleksandra Vučića lažima u tabloidima koje kontroliše crta metu na čelu" predsednika te partije Vuka Jeremića, povezujući ga sa klanom Veljka Belivuka.

„Povezivanje Jeremića, naravno, bez ikakvih dokaza, sa Belivukovom kriminalnom grupom, okrivljenom za najteža krivična dela, direktno ugrožava bezbednost Jeremića i njegove porodice“, navodi se u saopštenju Narodne stranke.

Vulin: Puno novih saznanja o kriminalnom klanu Belivuka i o nestalim osobama

Stranka ističe da je Belivukov klan nastao za vreme vlasti Srpske napredne stranke, koja ga je u potpunosti kontrolisala i koji joj je služio da ućutka skandiranje navijača protiv Vučića na stadionima i za prebijanje novinara i razbijanje protesta.

„Narodna stranka će podneti tužbu protiv tabloida Objektiv, koji je brutalnim lažima doveo u vezu Jeremića sa uhapšenim policajcem, kao i sa restoranom Jahorina, sa kojima Jeremić nema apsolutno nikakvih dodirnih tačaka, osim što je u taj objekat jednom na poziv svratio da popije piće“, navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, ti napadi neće zaustaviti Jeremića i Narodnu stranku da raskrinkavaju i javnosti predstavljaju sva zlodela vlasti.

Pratite nas i na društvenim
mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare