Foto:N1

Narodna stranka ocenila je danas da je napad srpskih medija na ćerke predsednika Vlade Crne Gore Zdravka Krivokapića, kukavički.

Stranka je u saopštenju navela da su ti napadi pokrenuti iz tabloida, za koje navode da su pod potpunom kontrolom vlasti i da napadi pokazuju pravo lice predsednika države Aleksandra Vučića „koji istovremeno napada tudju decu i žali se što se njegov sin pominje u lošem svetlu“.

„Beograd je otvoren grad u kojem je uvek bilo mesta za sve koji ga vole. U Beogradu svako mora biti voljen onoliko koliko voli Beograd i poštovan onoliko koliko ga poštuje“, navela je Narodna stranka, povodom naslova jednog štampanog lista o tome da Krivokapić „pljuje Srbiju“ dok su njegove ćerke razvile biznis u Beogradu.

Iz te stranke su naveli da ukoliko Krivokapićeve ćerke imaju decu – njihova deca su rodjeni Beogradjani, a ukoliko ih budu radjale, onda će biti rodjeni Beograđani.

„Narodna stranka garantuje da će po promeni vlasti sprovesti nemilosrdan i na zakonu zasnovan revanšizam pod čiji će udar doći i urednici tabloida i televizija pod kontrolom sadašnjeg režima, koji raspiruju mržnju i crtaju mete na čelo svim Vučićevim neistomišljenicima“, naveli su u saopštenju.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar