Foto: Nenad Mihajlović/Nova.rs

Narodna stranka čestitala je danas građanima Republike Srpske 9. januar, kao "Dan Republike i krsnu slavu Svetog prvomučenika i arhiđakona Stefana" i uz poruku da je srpski narod "jedan i nedeljiv, bez obzira gde živi".

Narodna stranka čestitala je danas građanima Republike Srpske 9. januar, kao „Dan Republike i krsnu slavu Svetog prvomučenika i arhiđakona Stefana“ i uz poruku da je srpski narod „jedan i nedeljiv, bez obzira gde živi“.

Pročitajte još...

„Republika Srpska je temelj, kao i jedina garancija opstanka i budućnosti srpskog naroda zapadno od Drine, a današnji dan prilika da još jednom iskažemo jedinstvo našeg naroda“, navodi se u čestitki.

U čestitki upućenoj građanima Republike Srpske se navodi i da se na današnji dan odaje počast svima koji su svoje živote utkali u njeno nastajanje.

„U periodu koji je pred nama bićemo suočeni sa brojnim izazovima i opasnostima, koje se mogu prevazići isključivo uzajamnom solidarnošću i jedinstvom. Srbija će uvek biti pouzdani oslonac Republike Srpske, zarad opstanka celog našeg naroda, ostvarivanja ekonomskog napretka, i očuvanja mira i stabilnosti u regionu“, dodaje se u čestitki.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare