Milos Nedeljković Foto: Printscreen/YouTube/Lokal Info

Funkcioner SNS i bivši predsednik opštine Arilje Miloš Nedeljković uhapšen je jer je po višestruko uvećanim cenama nabavljao rasvetu i tako oštetio budžet, saznaje Nova.rs.

Prema našim informacijama, preispitani su sporni ugovori koje je Nedeljković potpisivao tokom svog mandata i utvrđeno je da je bilo velikih nelogičnosti. Reč je o ugovoru koji je potpisan sa kineskom kompanijom o nabavci ulične rasvete, gde je roba plaćena po višestruko većoj ceni od realne. Tako je Nedeljković zapravo za tu razliku u ceni, oštetio budžet opštine Arilje.

Da podsetimo, Miloš Nedeljkjović uhapšen je danas, istovremeno kad i bivši predsednik opštine Prijepolje Dragoljub Zindović, obojica funkcioneri Srpske napredne stranke.

Dok je Nedeljković „muljao“ sa rasvetom, Zindoviću se stavljaju na teret koruptivna dela u oblasti sporta i izdavanja halal sertifikata.

Vest o njihovom hapšenju objavio je jutros predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
„Nadležno tužilaštvo i policija neka rade svoj posao. Nikada ne sme da bude važno ko pripada kojoj stranci. Ljudi moraju da znaju da one koji biraju da je njihova obaveza da budu u njihovoj službi. Što se tiče organizovanog kriminala ubeđena sam da ćemo postići velike rezultate, upravo zato što znamo da mafijaške strukture nikada ne bi bile mafijaške strukture da nisu imale određenu bočnu podršku od predstavnika pojedinih državnih organa. Vreme je da se to otkrije, pa da se to vidi“, rekao je ovim povodom Vučić.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar