Foto: Printscreen/YouTube

Uhapšeni funkcioneri iz redova Srpske napredne stranke su bivši predsednik opštine Prijepolje Dragoljub Zindović i bivši predsednik opštine Arilje Miloš Nedeljković.

Pripadnici Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije priveli su jutros u Prijepolju bivšeg predsednika opštine Dragoljuba Zindovića i još osam osoba zbog sumnje u korupciju.

Privedenima se između ostalog stavlja na teret da su izvrsili koruptivna dela u oblasti sporta i izdavanja halal sertifikata.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da su dvojica doskorašnjih predsednika opština, Prijepolja i Arilja, iz SNS jutros uhapšeni.

„Nadležno tužilaštvo i policija neka rade svoj posao. Nikada ne sme da bude važno ko pripada kojoj stranci. Ljudi moraju da znaju da one koji biraju da je njihova obaveza da budu u njihovoj službi. Što se tiče organizovanog kriminala ubeđena sam da ćemo postići velike rezultate, upravo zato što znamo da mafijaške strukture nikada ne bi bile mafijaške strukture da nisu imale određenu bočnu podršku od predstavnika pojedinih državnih organa. Vreme je da se to otkrije, pa da se to vidi“, rekao je ovim povodom Vučić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare