Aleksandar Šapić Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić rekao je juče tokom rasprave u Narodnoj skupštini da je policija obradila krivičnu prijavu u kojoj bivši gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić preti maloletnoj deci Lj.Đ, vlasnici restorana Košnica. On je poručio da je predmet upućen na dalje postupanje Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

To je bio Gašićev odgovor na poslaničko pitanje koje mu je uputio narodni poslanik i predsednik Gradskog odbora stranke Zajedno Đorđe Miketić.

Podsećamo da je Miketić u junu ove godine objavio telefonski snimak koji je tajno načinila Lj. Đ, u kojem se čuje glas muške osobe za koju se sumnja da je Aleksandar Šapić kako izgovara: „Ti si ugrožena. I deca…. Sama si to tražila“.

Miketić je zatražio od Šapića da saopšti da li se njegov glas čuje na snimku i da li poznaje Lj. Đ, vlasnicu restorana „Košnica“ na Novom Beogradu.

Miketić je tada otkrio da je prema njegovim saznanjima gradonačelnik Šapić lično uputio ovaj poziv Lj.Đ. ali ne sa svog, već sa drugog broja, odnosno kartice koja je kupljena na trafici na Bežanijskoj kosi u blizini njegove kuće.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare