Aleksandar Vučić Foto:Amir Hamzagić/Nova.rs

Skupštinski Nadzorni odbor za izbornu kampanju odbio je sve predloge koje je podneo član ovog odbora Slobodan Prvanović, a kojima je pozivao ovo telo da osudi zloupotrebe predsednika Srbije Aleksandra Vučića u predizbornoj kampanji.

Prvanović je saopštio da su svi njegovi predlozi odbijeni, prenosi N1.

„Većinom glasova, Nadzorni odbor odbio je sve moje predloge da se osudi zloupotreba položaja i kršenje zakona od strane Predsednika Republike, a o kojima sam ranije obaveštavao javnost“, saopštio je Slobodan Prvanović.

Foto:Nova

Podsećamo, Prvanović je član skupštinskog Nadzornog odbora za izbornu kampanju i više puta je pozivao i tražio od tog teloa da sazove sednicu i „raspravlja“ o njegovim predlozima.

Takođe, Prvanović je pozvao i predsednika Srbije Aleksandra Vučića na sastanak Odbora kako bi mu predstavili svoje viđenje njegovog učešća u predizornoj kampanji.

PROČITAJTE JOŠ:

Prvanović je i više puta apelaovao na Odbor da reaguje na javne nastupe predsednika Srbije.

„Direktan dijalog, u kome bismo čuli i njegova viđenja i tumačenja propisa, svakako ne može da šteti ni našem ni njegovom razumevanju toga šta treba da bude, a kakva jeste, ova izborna kampanja“, saopštio je tada član skupštinskog Nadzornog odbora za izbornu kampanju.

Nadzorni odbor za izbornu kampanju odbacio je krajem novembra i kao neosnovan predlog člana ovog tela Slobodana Prvanovića da se osudi zloupotreba položaja od strane predsednika Republike zbog funkcionerske kampanje, saopštio je Prvanović.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar