Mlađan Đorđević Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

“U poslednje vreme se sve više i sve češće slažem s Vučićem, što je pomalo zabrinjavajuće, imajući u vidu da on laže i kad ćuti. Međutim, u poslednjih nekoliko dana izrekao je nekoliko istina kojima se ništa ne može prigovoriti. Najpre, rekao je kako su 'svi iz opozicije njegovi', što se da primetiti i po ponašanju tih 'njegovih'”, kaže Mlađan Đorđević, lider pokreta Oslobođenje.

On napominje da su i oni sa leve, i oni sa desne strane političkog spektra izašli na lažne izbore pod uslovima koji su bili i gori nego oni koji su doveli do bojkota. I jedni, i drugi su mu dali legitimitet da nastavi sa izdajom, pljačkom i ponižavanjem Srbije.

„Nakon bojkota upravo je to bilo ono što mu je nedostajalo kako bi mogao neometano da vlada. Zato i ne čudi što je spreman da svima izlazi u susret i daje im da vode skupštinske odbore i budu potpredsednici parlamenta – ionako ništa od toga ničemu ne služi“, kaže Đorđević i dodaje da služe, međutim oni, ti „njegovi“.

Prema njegovim rečima ovi sa levice služe da se forsira priča o neophodnosti uvođenja sankcija Rusiji (Borko Stefanović, Dragan Đilas), ili ulaska u NATO (Aleksandar Jovanović Ćuta, Nebojša Zelenović, Ne davimo Beograd).

Opširnije čitajte na portalu Danas.rs.

BONUS VIDEO – Tadić: Vučić napadanjem opozicije priznaje da je Kosovo nezavisno, a to predesenik ne sme da radi

Pratite nas i na društvenim mrežama:
Facebook

Twitter
Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar