Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Članovi Stranke slobode i pravde iz Knića revoltirani su i imaju poruku za ministra spoljniih poslova Nikolu Selakovića jer je nedavno u Gružu došao državnim helikopterom.

Saopštenje Stranke slobode i pravde prenosimo u celosti.

„Ministre Selakoviću,

Od kada se na rakiju ide državnim helikopterom?

Gružanski seljaci odvajkada su poznati po tome da imaju odličnu rakiju, da svojim žuljevitim rukama izdržavaju državne činovnike, ali se postavlja logično pitanje, kada ste juče sleteli državnim helikopterom na stadion FK „Gruža“ jeste li se pitali kako živi danas gružanski seljak?!

Pročitajte još:

Ako su Vas opili toplina rakije i gostoprimstvo domaćina pa ste zaboravili da pitate, mi članovi Stranke slobode i pravde iz Knića ćemo vam to reci:

Danas gružanski seljak kupuje najskuplju naftu u regionu, sprema se za kupovinu hemije i semena čije su cene drastično povećane, dobija smanjene subvencije za zemlju koju obrađuje, zivi od 11.000 dinara poljoprivredne penzije i u doba ove zaraze ne može prodati ni prasad, ni jagnjad. A najgore od svega jeste što mu deca odlaze sa ognjišta!

Gospodine ministre, kada sledeći put budete dolazili u našu Gružu bacite iz helikoptera zaostale subvencije za naše Gružane, povećajte im cenu mleka, garantujte im otkupne cene proizvoda, možda če Vas po tome zapamtiti, a ne po ovoj bahatosti!“

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar