Ratko Dmitrović Foto:TANJUG/ ZORAN ZESTIC

Ministar za brigu o porodici Ratko Dmitrović sa dolaskom na na tu poziciju svojim izjavama i objavama konstantno skandalizuje javnost. Osim što psuje, vređa, targetira javno i omalovažava žene, ovaj ministar se uključio i u "lov na veštice" u redovima svoje stranke.

Ministrima Vlade Srbije i stranačkim funkcionerima vladajuće koalicije zabranjeno je da gostuju ili daju izjave medijima koji nisu pod kontrolom režima. Pojavljivanje nekog od njih je na nivou ekscesa, a i ako se desi jasno je da je to prethodno aminovao onaj ko je i zabranio – Aleksandar Vučić.

A kako se čini izgleda da je zabranjena bilo kakva kakva komunikacija sa novinarima koje ne kntrolišu, odnosno sa nezavisnim medijima.

Da je to tako potvrdio je ministar za brigu o porodici Ratko Dmitrović, najavljujući lova na veštice u naprednjačkim redovima.

„Danima je trajala kampanja protiv predsednika Vučića kada je kazao da neki visoki državni funkcioneri (ja dodajem i funkcionerke) dostavljaju opozicionim medijima razne informacije.Da ih ti mediji zaštite ako treba. Ovo je istina“, napisao je Dmitrović na svom tviter nalogu.

On je do sada više puta javno napadao ministare Zoranu Mihajlović i Nebojšu Stefanovića.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram