Srdjan Milivojevic
Srđan Milivojević Foto:N1

Demokratska stranka je danas u kampanji za lažne lokalne izbore u Kosjeriću videla lažne ekologe, lažne monarhiste, lažne patriote i prave štetočine koji su stali u red za cenzus od 3 odsto koji vide kao prečicu do opštinske kase, rekao je član Demokratske stranke Srđan Milivojević.

Posrnuli napredni režim, kako kaže, mobilisao je sve islužene i istrošene potpore koje ne mogu da spreče ono što je očigledno – sunovrat mafijaske vlasti je sada vidljiv svakom građaninu ove zemlje.

„Ne postoji više ni jedan trik koji ova štetočinska vlast nije iskoristila kako bi prevarila i obmanula građane. Cirkuska šatra je postavljena, farsa je režirana, glavni i epizodni glumci su zauzeli svoja mesta na sceni, ali molimo građane Kosjerića da ne pristanu da budu ucenjeni statisti u ovoj otužnoj predstavi, niti publika sa skupo plaćenim ulaznicama, već da aktivnim bojkotom ignorišu ovaj igrokaz koji liči na sve sem na slobodne i poštene izbore“, poručio je Milivojević.

Podsetimo, u Kosjeriću se u nedelju, 28. marta, odžavaju redovni lokalni izbori, a meštane tog malog gradića već su posetili ministri  Branislav Nedimović,  Aleksandar Vulin, Siniša Mali, Branko Ružić, Tomislav Momirovič, ministarke Marija Obradović, Anđelka Atanasković, Irena Vujović i Zorana Mihajlović, kao i premijerka Ana Brnabić.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar