Milivojević (DS): Borba protiv proizvođača narkotika još jedna farsa SNS

Politika 24. sep. 202119:39
Podeli:
Srdjan Milivojevic
Srđan Milivojević Foto:FoNet

"Ukidanje pritvora Predragu Koluviji, vlasniku i prvooptuženom za organizovanje proizvodnje marihuane na poljoprivrednom dobru 'Jovanjica', znači da je najavljivana borba protiv proizvođača narkotika i narkodilera još jedna farsa u režiji Srpske napredne stranke (SNS)", rekao je član Glavnog odbora Demokratske stranke (DS) Srđan Milivojević.

„S obzirom na to koliko je pripadnika Bezbednosno informativne agencije uhapšeno zajedno sa Koluvijom u akciji policije, jasno je da je Jovanjica očigledno projekat namenjen finansiranju ko zna kojih crnih fondova i ko zna kakvih aktivnosti. Činjenica je da posle lažnih izbora, u Srbiji ne postoji bilo kakva parlamentarna kontrola službi bezbednosti, ili makar neki njen privid. Tu prazninu koriste otrgnute službe bezbednosti da sa onima koje treba da gone po službenoj dužnosti, saučestvuju u daljoj kriminalizaciji našeg društva“, rekao je član Glavnog odbora DS.

On kaže da posebno frapantno zvuči podatak „da ovoj krimnalnoj grupi nije ni počelo iako je proteklo gotovo dve godine od njenog hapšenja, čime se jasno potvrđuje da je Jovanjica režimski i partijski projekat napredne mafijaške organizacije“.

„Neotpočinjanje sudskog postupka protiv aktera afere Jovanjica i puštanje na slobodu svih pritvorenih, jasan je dokaz koliko je naše društvo utonulo u kriminal koji sada i ne krije da kontroliše i upravlja svakim segmentom našeg društva. Naposletku, očigledno je da če s obzirom na približavanje izbora i ostali istaknuti članovi Srpske napredne stranke koji su sada u pritvoru, poput članova kriminalnog klana Veljka Belivuka, uskoro naći na slobodi kako bi se aktivno uključili u izbornu kampanju straha i nasilja. I pored ovih zaprepasćujućih činjenica, siguran sam da će građani uskoro pobediti naprednu mafiju, jer Srbija nije zaslužila da postane plen kriminalnih klanova“, zaključio je Milivojević.

Bonus video: Demokrate o vezama klana Belivuk i SNS-a

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar