Milenijum tim: Ponuda za gasovod u skladu sa zakonom

Politika 24. jun. 202114:40
Podeli:
Miroslav Aleksic i Vuk Jeremic konferencija za novinare
Konferencija za novinare Vuka Jeremića i Miroslava Aleksića Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Konferencija za medije Narodne stranke, najavljena kao epohalno otkriće o navodnim nezakonitostima, pokazala se zapravo kao potpuno nepoznavanje zakona i tenderskih procedura koje ti zakoni i druga pravna akta predviđaju, saopštio je Milenijum tim.

Saopštenje Milenijum tima povodom konferencije za novinare Narodne stranke prenosimo u celosti:

„U postupku izbora izvođača radova na izgradnji gasovoda kompanija Millennium Team postupila je u potpunosti u skladu sa zakonom i predviđenim procedurama.

Ponude za ovaj posao predalo je šest kompanija, što govori da Millennium Team ni na koji način nije bio favorizovan, niti je imao drugačiju poziciju od ostalih učesnika.

Kao vrhunsko otkriće, gospodin Jeremić izneo je da je ponuda Millennium Team-a nešto manja od procenjene vrednosti posla i zapitao se kako je naša kompanija znala kolika je ta procena. Ne iznenađuje nas da pomenuti gospodin ne zna da je procenjena vrednost posla javna i da su je dobili svi učesnici u postupku, pre nego što su formirali svoje ponude.

Nažalost, predsednik Narodne stranke i njegovi saradnici, nastavljaju da iznose neistine o našoj kompaniji, zbog čega će, kao i do sada, biti pozvani da pred nadležnim organima Republike Srbije ponude svoje dokaze za tvrdnje koje su saopštili.Za kompanijukoja uspešno posluje 18 godina i sa skoro 1.000 zaposlenih, koja porez plaća u Republici Srbiji, ne bavimo se politikom i nejasno nam je zašto se jedna politička stranka sa takvim fokusom bavi privatnom kompanijom.

Transparentno radimo sa državom, i čast nam je da sa drugim domaćim kompanijama učestvujemo na tenderima i projektima, koji su u interesu države i njenih građana.

Želimo da damo doprinos u izgradnji nedostajuće infrastrukture, pa tako nameravamo da i ubuduće sa ponosom učestvujemo u velikim investicionim i infrastrukturnim projektima. Zahvaljujemo se na podršci i profesionalnom odnosu većine medija, kao i prostoru koji nam dodeljuju za pozicioniranje informacija, kako bismo ispravili sliku koju čelnici Narodne stranke pokušavaju da stvore o kompaniji Millennium Team“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar