Milena Ivanović: Đilas trguje Oliverovim ubistvom

Politika 06. okt. 202022:4234 komentara
Podeli:
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Ðilas politički trguje ubistvom Olivera Ivanovića, kaže Ivanovićeva životna partnerka Milena Ivanović.

Ona je tako reagovala na večerašnje gostovanje lidera S SP Dragana Ðilasa na N1 televiziji, tokom kojeg je, pored ostalog, pozvao građane da 12. oktobra obeleže godišnjicu ubistva jednog od lidera Srba na Kosovu i Metohiji, Olivera Ivanovića.

Đilas je podsetio da je uskoro (12. oktobra) hiljadu dana od političkog atentata na Ivanovića a da se i dalje ništa ne zna. Dodao je da su na sastanku Udružene opozicije Srbije pričali da je red da se to obeleži, navodeći da će pokrenuti akciju „Hiljadu sveća za Ivanovića“ u ponedeljak u Crkvi Svetog Marka.

„Da li je Đilas brojao dane od Oliverovog ubistva ili je jednostavno procenio da je sada pogodan trenutak da se Oliver „oživi“…? „, pita Milena Ivanović, u izjavi za Tanjug.

Dodaje da ona sama svakog dana postavlja pitanje ko je ubio Olivera:

„Svakog dana tražim istinu, ali ne na ulici. I brojim dane, ali ne da bih njima trgovala, nego da bih do istine došla“, navodi Milena Ivanović.

Dragan Đilas je, kaže, poslednji čovek koji treba da spominje Olivera.

„A ne spominje ga on zato što želi istinu, spominje ga jer su mu potrebni jeftini politički poeni“, navodi Milena i zaključuje: „Svakome na obraz i čast“.

Komentari

Vaš komentar