Marija Lukić Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Milutin Jeličić Jutka izašao je iz zatvora, u kome je proveo tri meseca zbog nedozvoljenih polnih radnji. Njegova žrtva Marija Lukić navodi za Nova.rs da se nije previše opuštala ni kada je bio u zatvoru, nije bila euforična ni kada je otišao u zatvor, a sada ne može ni da bude utučena.

„On je odslužio svoju kaznu i izašao iz zatvora. Nadam se da ćemo kao društvo biti odgovorniji prema takvim pojavama i da ih nećemo abolirati ubuduće kao što je bio slučaj“, kaže Lukić.

Uprkos presudi za nedozvoljene polne radnje, Jeličić je i dalje odbornik u Skupštini Brusa, a ona kaže da je joj je to poznato i da možda stigne i na sednicu Skupštine.

„Sednica je sad u 11. Zakazana je, ali ima pravo da se pojavi na sednici“, dodala je Lukić.

Podsećamo, nekadašnji predsednik opštine Brus Milutin Jeličić Jutka, osuđen zbog nedozvoljenih polnih radnji nad nekadašnjom saradnicom Marijom Lukić, izašao je iz zatvora u Ćupriji danas nešto posle 9 časova.

Da je Jeličić zloupotrebljavao svoj položaj za seksualno uznemiravanje žena otkrivenо je kada je njegova nekadašnja saradnica Marija Lukić na svom Fejsbuk profilu objavila deo od čak 15.000 SMS-ova koje je tokom dve godine dobijala od njega.

Pod pritiskom javnosti reagovala je i policija, pa je u martu 2018. godine podnela krivičnu prijavu kojom je bilo obuhvaćeno sedam žena, a tužilaštvo je pokrenulo postupak protiv Jeličića samo u slučaju bivše saradnice Marije Lukić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare