Vuk Jeremić, Zoran Lutovac
Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Komentarišući izjavu predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića da je Demokratska stranka učestvovala na nedavno održanim lokalnim izborima u Zaječaru, predsednik DS Zoran Lutovac za Nova.rs kaže da to što je njegova partija podržala jednu grupu građana, ne znači da je učestvovala na izborima.

Pročitajte još...

„To što su neki članovi DS podržali grupu građana, ne znači da je Demokratska stranka izašla na izbore, baš kao što dolazak nekih bivših članova SNS u Narodnu stranku ne znači da je ona postala utočište za naprednjake“, naveo je Lutovac, dodajući da postoje mnogo važnije teme od dokazivanja ko je „politički čistunac“.

„Umesto dokazivanja malobrojnoj zainteresovanoj javnosti oko toga ko je „pravoveran“ i politički čistunac, daleko korisnije bi bilo da se dogovorimo oko modela jedinstvenog ili barem sinhronizovanog opozicionog nastupa, jer je to preduslov za pobedu nad kleptokratskim režimom“, zaključuje predsednik Demokratske stranke.

Podsetimo, gostujući jutros na televiziji N1, lider Narodne stranke Vuk Jeremić je izjavio da su „Demokratska stranka i drugi iz Đilasove grupacije izašli na izbore u Zaječaru pod drugim brendovima“.

“Ne možemo šibicariti sa građanima, mi smo obećali da ćemo bojkotovati izbore, a kad jednom nešto kažemo tako mora da bude ako želimo bilo kakvu podršku u budućnosti”, rekao je Jeremić za televiziju N1.

Ovu izjavu Jeremića lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas nije želeo da komentariše.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar