Goran Cvetanović Foto:printscreen/twitter

Gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića, poznatijeg pod pseudonimom Faraon, potpuno je zbunilo pitanje o ilegalnoj prodaji petardi, pa je on građanima poručio da je najbolja zaštita od istih - vakcinacija.

Pročitajte još:

Kad je novinarka upitala Cvetanovića zašto se MUP u Leskovcu ne pozabavi ilegalnom distribucijom i korišćenjem petardi, gradonačelnik Leskovca imao je zanimljiv odgovor.

„Znate, to je obavezan zadatak MUP-a i to je posao kojim se oni konstantno bave. S kolikom uspešnošću ja nisam kompetentan na tome. Pitanje je potpuno na mestu, ali ja apelujem da se ljudi vakcinišu i pokazano je i dokazano da je vakcinacija jedini način zaštite“, rekao je Cvetanović.

Inače, gradonačelnik Leskovca poznat je po sluludim istupima i deljenju saveta koji nemaju veze sa njegovom strukom, pa se tako na primer svojevremeno maskirao u faraona, govorio o tome kako se električna energija pretvara u mehaničku, i savetovao građane kako da njihov pas postane najlepši u razredu.

Cvetanović se često hvali i time da je kao student medicine prodavao grožđe na leskovačkoj pijaci, ali i uspeo da dobije titulu “džentlmena godine” zbog toga što za kocerte estradnih pevačica izdvaja milione iz budžeta.

Međutim, prvi čovek Leskovca pored najrazličitijih znanja i veština poseduje i krivični dosije, u kome je zabeležena osuda za nasilje i to nad bivšom ženom koju je udarao drškom pištolja, šutirao i u koju je pucao.

Ali, to naravno, Cvetanoviću fotelju nije uzdrmalo, on uprkos skandalima godinama opstaje na vlasti i u politici.

BONUS VIDEO: Koordinatorka punkta za vakcinaciju u TC Ušće dr Snežana Kalabić

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare