Goran Cvetanović Foto: Vesna Lalić

Stranka slobode i pravde Leskovac saopštila je danas da je vlast u tom gradu više novca potrošila na kupovinu automobila i službene ručkove umesto na rešavanje problema sa vodovodom i kanalizacijom. Oni su upitali gradonačelnika Gorana Cvetanovića gde je nestao novac namenjen za redovno snabdevanje građana vodom.

„Zamenica gradonačelnika Ana Janković – Stojanović sa direktorom JP ‘Vodovod’ hvalila se kupovinom 3 automobila vrednosti 2 mililona dinara. Isto toliko su potrošili po beogradskim i leskovačkim restoranima preko ‘Vodovod’-a. Ima para za  službene ručkove ali ne i za havarije na ‘Zapadnom vodovodu’ u Belanovcu, Milanovu, Karađorđevcu, Petrovcu, Dušanovu, Podrimcu, ali i nove probleme u naseljima Bobište, Ančiki i Bratmilovce gde je bilo kvarova na svakih 8-9 dana protekle godine“, navodi se u saopštenju.

Iz SSP poručuju da predstavnica vlasti nije spomenula ni da su  čak 22 havarije izazvali izvođači angažovani od strane Grada Leskovca samo prilikom rekonstrukcije ulice Sime Pogačarevića i izgradnje kružnog toka na Vlasotinačkoj petlji.

Za popravku štete nastale nesposobnošću samo ovog režimskog izvođača (1 milion), naprednjačko zivkanje telefonom (2 miliona) i bahaćenje po kafanama (2 miliona) dato je koliko za godišnje investiciono održavanje celog sistema ‘Vodovod’-a! Sve ovo plaćaju građani Leskovca preko još jednog uvećanja cene vode. Gospođo Stojanović umesto slikanja sa automobilima bolje recite gradonačelniku da se osmeli i sugrađanima objasni gde se troše njihovi milioni zbog kojih u 21. veku nemaju redovno snabdevanje vodom i kanalizaciju“, poručuju iz SSP.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar