Foto: Nemanja Jovanović, Vesna Lalic,Ivan Dinić/Nova S

Srpska kladionica izbacila je listu kandidata za budućeg premijera, a sudeći prema kvotama najveće šanse da posle izbora 21. juna bude na čelu vlade ima aktuelna premijerka Ana Brnabić.

Na listi kandidata za predsednika buduće vlade Srbije, osim politčkih ličnosti, je i novinar TV Nova S Ivan Ivanović.  Kvota da Ivanović bude premijer je 5.000, što bi značilo da na uloženih 1.000 dinara, možete dobiti pet miliona dinara ili 4.999.000 čiste zarade. Naravno, samo u slučaju da Ivanović bude izabran za premijera.

Foto: NOVA S

Ova kladionica je među kandidate za predsednika vlade stavila i Nebojšu Zelenovića, gradonačelnika Šapca i lidera Zajedno za Srbiju, a za njegov izbor odredila je kvotu 500. Njemu se, dakle, daju veće šanse nego Ivanoviću. Ipak, u slučaju da on bude sledeći premijer Srbije, na uloženih 1.000 dinara, biće vam isplaćeno 500.000 dinara.

Foto: Video/Nova.rs

Na listi potencijalnih premijera i aktuelna ministarka građevinarstva i saobraćaja Zorana Mihajlović i za njeno imenovanje na tu funkciju određena je kvota 20. To znači ukoliko ona bude nova premijerka da na uloženih 1.000 dinara, biće vam isplaćeno 20.000 dinara.

Foto:TANJUG/KABINET POTPRESEDNICE VLADE/bs
Printskrin

Veće šanse da ne bude nego da bude predsednik vlade ima Siniša Mali, aktuelni ministar finansija. Kvota za njegov izbor na funkciju prvog čoveka vlade je pet, što znači da vam u slučaju da se to dogodi na uloženih 1.000 dinara sleduje isplata od 5.000 dinara.

Foto: TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC

Ipak, određena je dosta niža kvota od 1,10 za mogućnost da Mali ne bude premijer buduće vlade. To znači da vam na uloženih 1.000 dinara u ovom slučaju sledi čista zarada od samo 100 dinara.

Kladionica “Meridian” daje najveće šanse Ani Brnabić da i u sledećem mandatu bude predsednica vlade i to veće nego da ne bude. Kvota da ona sedi u fotelji premijera i posle predstojećih izbora je 1,50. U slučaju da se to dogodi, a vi prethodno uložite 1.000 dinara, biće vam isplaćeno 1.500 dinara.

Ana Brnabić Foto: TANJUG/ TARA RADOVANOVIC/bs

Određena je kvota od 2,25 da Brnabić ne ostane na premijerskoj funkciji. To znači da vam na uloženih 1.000 dinara sleduje isplata od 2.250 dinara.

Očekuje se da će posle narednih izbora koji su zakazani za 21. jun najviše glasova dobiti Srpska napredna stranka i da će budući predsednik vlade doći iz te stranke. SNS je već predao izbornu listi Republičkoj izbornoj komisiji, a na prvom mestu je aktuelni ministar poljoprivrede Branislav Nedimović.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare