Stefan Krkobabić
Stefan Krkobabić Foto: E-Stock/Caslav Vukojicic

Najmlađi iz dinastije Krkobabić, Stefan, inače direktor javnog preduzeća "Stara planina", a od nedavno i potpredsednik Narodne Skupštine poznat je po veoma diskutabilnim izjavama, a najnovijim intervjuom je potvrdio da nastavlja ovim "udarničkim tempom". Mladi Krkobabić rekao je, naime, da se u Partiji ujedinjenih penzionera Srbije nalazi od malih nogu, te da bi za svog oca Milana glasao sa obe ruke. Čak i ako je to u sukobu interesa.

O čemu je zapravo reč?

Stefan Krkobabić nedavno je dao intervju za Srpski telegraf, u kojem je i izrekao ove rečenice, govoreći o napadima medija koje trpi prethodnih nedelja, nakon što se saznalo da je izabran za potpredsednika Skupštine, a njegov otac ponovo postavljen za ministra.

Govoreći o tome što su ga pojedini mediji kritikovali jer nije bio u skupštinskoj sali kada se glasalo za izbor Milana Krkobabića za novog ministra za selo, mladi Krkobabić kaže:

„Za ovih 12 godina svakakve neistine i laži su pisali o meni, samo još nisu napisali da imam treću nogu, ali i očekujem i da mi ona izraste u narednom periodu. Šalu na stranu, svi su znali i bili obavešteni da sam službeno odsutan, ali to im nije smetalo da brutalno spinuju. No, hejterima mogu da poručim da bih za oca glasao sa dve ruke“, rekao je Krkobabić.

Stefan I Milan Krkobabić Foto: E-Stock_dusan_milenkovic; Vesna Lalić

Možda, ali samo možda, to i ne bi bilo tako čudno da se otac i sin nedavno nisu našli usred skandala, kada je Milan Krkobabić kao ministar na sednici Vlade glasao da njegov sin Stefan bude izabran za novog direktora JP „Stara planina“. Krkobabić o sukobu interesa koji je imao u toj situaciji nije obavestio Agenciju za borbu protiv korupcije, iako je po zakonu bio dužan da to uradi. Agencija je zatim tražila smenu Krkobabića starijeg, što se nije desilo.

Da vidimo šta je još mladi Stefan rekao.

Govoreći o partiji koju Krkobabići predstavljaju evo već treću generaciju, Krkobabić kaže da je u partiji penzionera praktično od detinjstva?!

„U Partiji ujedinjenih penzionera sam od malih nogu. Maltene sam odrastao i sazrevao uz dedu Jovana i oca Milana i sve saborce iz stranke. Dosta sam od svih njih naučio – šta je predan rad, čast i poštenje. Sad je vreme da i ja njima pomognem u borbi za naše ideale“, rekao je Krkobabić.

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare