Kena o isključenju iz DS: Ovo nema ni kod Šešelja

Politika 31. avg. 202022:01
Podeli:
Foto: TANJUG/ZORAN ŽESTIĆ/bb

Isključeni član Demokratske stranke Radoslav Milojičić Kena izjavio je za portal Nova.rs da ne priznaje odluke koje je večeras doneo Izvršni odbor, te da je to tužno i sramno.

Milojičić kaže da je od svoje 16. godine radi za stranku, a da je njegovu pristupnicu potpisao lično Zoran Đinđić.

„Tužno je kakvi su ljudi došli u DS. Strana koja me je isključila radi za Dragana Đilasa i Dušana Petrovića, a deluje mimo svih pravila i procedura stranke. Ovakve stvari nisu rađene ni kod Šešelja“, izjavio je za naš portal.

Milojičić kaže da večerašnju odluku ne priznaje i da je u Madlenianumu smenjen Dušan Kostadinović, za kog je rekao da radi za Dušana Petrovića.

„Mogu samo da im poručim da ovo neće proći, činićemo sve da se ova nepravda ispravi. Njihove odluke nas ne zanimaju“, jasan je Kena.

Dodaje da je stanje u Demokratskoj stranci takvo da javni tužilac mora da reaguje i naglašava da nije jasno šta je sa 300.000 evra koji su nestali iz stranke.

„Ja ne valjam koji sam ceo život u stranci, a valja Zoran Lutovac koji je kao kandidat na svom biračkom mestu dobio 2% podrške građana. Sve se ovo radi da bi Dragan Đilas postao lider opozicije, a uslov za to je da se uništi Demokratska stranka“, završava Milojičić.

Podsećamo, Izvršni odbor Demokratske stranke isključio je na večerašnjoj sednici četvoricu funkcionera protiv kojih je prethodno pokrenut disciplinski postupak. Pored Milojičića, isključeni su Balša Božović, Slobodan Milosavljević, Branislav Lečić, a Goran Jajić je dobio suspenziju u trajanju od 12 meseci.

Komentari

Vaš komentar