U poslednjoj emisiji "Junaci doba zlog" koja je bila posvećena glavnom uredniku televizije Hepi Milomiru Mariću, bilo je reči o tome da je učestvovao u formiranju Srpske napredne stranke

U emisiji se govorilo o nastanku SNS i čuvenom sastanku u hotelu Ric u Parizu.

„Prema svedočenju još jednog kontroverznoog biznismena Ratka Kneževića, upravo je u tom ekskluzivnom hotelu u Parizu 2008. godine održan sastanak na kojem su prisustvovali crnogorski premijer Milo Đukanović, srpski radikali Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić, biznismen sa Interpolove poternice Stanko Subotić Cane i Milomir Marić. Navodno sastanak su organizovali princ crne propagande Vladimir Beba Popović i francuski obaveštajac Arno Danžan. Tema sastanka je bila podrška Nikoliću i Vučiču da nakon raskida sa političkim ocem Vojislavom Šešeljom osnuju stranku koja bi mogla da preuzme vlast. Marić nikada nije negirao da je bio na ovom događaju, niti je negirao da se održao“, navodi se u emisiji „Junaci doba zlog“.

Pročitajte još...

Epilog je sledeći:

„Subotić je skinut s poternice i ooslobođen krivice, Beba je postao nezvanični Vučićev savetnik, a Milomir Marić glavni oslonac u propagandnom ratu za rejting jednog čoveka – Aleksandra Vučića“, navodi se u emisiji „Junaci doba zlog“.

„Marić je jednostavno šrafić u čitavoj toj propagandnoj mašineriji vladajuće stranke“, zaključio je marketinški stručnjak Igor Avžner.

BONUS VIDEO: Milomir Marić kao junak doba zlog: Nasmejani promoter mržnje

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare