Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je sastanku sa predsednikom SPS i ministrom spoljnih poslova Ivicom Dačićem.

Govoreći o sastanku, Vučić je rekao da su sat i po vremena „proveli u pristojnom razgovoru“.

Pročitajte još....

„Razgovarali smo o ciljevima, šta je naš posao da uradimo u narednom periodu kao država. Država je važnija od svih ličnih odnosa. Nije Dačić predlagao da me hapse, već Đilasov kum… A nije on kriv što mu je kum, to je čovek neki koji se lažno predstavlja…. Nek oni svoj posao. Znate, kad vam neko želi Gadafijevu sudbinu, vama i vašoj deci i porodici, šta onda posle toga očekujete od takvih ljudi? Što se tiče napada, da mi objašnjava Dačić što mene svi tuku, a njega ne napada niko… Šta sam ja, idiot, pa treba on da mi objašnjava ili treba da mu tražim objašnjenje? Kad god pomislite da sam glup, razmislite dvaput jesam li ili nisam… Nisu meni potrebna objašnjenja za to. Ja znam objašnjenje, kao i za mnoge druge stvari. Naše je da vodimo državu, da je vodimo na pristojan način, dokle god to može da ide i kako može da ide. Nema tu filozofije. Država mora da bude ispred naših ličnih, partikularnih, partijskih i političkih interesa. To je ono oko čega se jesmo  dogovorili za narednih 6 meseci, godinu dana i to je to“, rekao je Vučić.

Podsetimo, nakon dva dana poruka o nepouzdanom partneru, gubljenju poverenja, jedne porno afere, Vučić i Dačić su se sastali.

Nakon sastanka, o svemu je govorio najpre Dačić, koji je naveo da je dogovoren nastavak saradnje.

„Kao što sam i ranije rekao, Socijalistička partija Srbije i ja lično apsolutno podržavamo Aleksandra Vučića, jer vodi politiku od vitalnog značaja za nacionalne i državne interese i budućnost Srbije”, rekao je Dačić.

BONUS VIDEO: Bojan Pajtić o Vučićevom udaru na SPS i novim izborima 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare