Foto:Nemanja Jovanović

Osnivač Fondacije “Tijana Jurić”, Igor Jurić, rekao je za Nova.rs da navodi potpredsednice Stranke slobode i pravde, Marinike Tepić, da je prvi čovek Jagodine, Dragan Marković Palma, podvodio maloletne devojčice sigurno imaju osnova, jer postoje svedoci za sve što je javno rečeno.

“Povodom moje izjave na temu ‘političar pedofil’ bio sam u tužilaštvu i dao sam izjavu. Svoja saznanja izneo sam i bivšem ministru MUP Srbije. Dokaze poseduje porodica sa kojom sam u kontaktu i s obzirom da su u jednom momentu iz straha odustali od svedočenja, tu je nastao zastoj”, rekao je Jurić, da bi se zatim osvrnuo na današnju konferenciju Marinike Tepić.

Pročitajte još...

“Sve što mogu da kažem povodom onoga što je danas gospođa Tepić iznela na konferenciji za medije – sigurno ima osnova, jer postoje i svedoci za sve što je iznešeno javno”, naveo je Jurić.

Podsetimo, potpredsednica Stranke slobode i pravde, Marinika Tepić, izjavila je danas na konferenciji za medije da su se “monstrumi iz vlasti” izopačili i da rade stvari koje vezuju za mafiju, napominjući da prvi čovek Jagodine, Dragan Marković Palma, zajedno sa svojim koalicionim partnerima, „podvodi žene i devojčice“.

“Podvođenje žena i devojčica ne idu samo uz mafiju. One su gotovo svakodnevica u našoj Srbiji. Danas znam da je podvođenje žena i devojčica svakodnevna stvar u Jagodini u kojoj vlada Dragan Marković Palma”, navela je Tepić.

Potpredsednica SSP je na konferenciji prikazala i video snimak izjave nekašnjeg zaposlenog u hotelu u Končarevu, koji je tvrdi da je svedočio podvođenju devojčica

„Nakon Marinikinog gostovanja u Jagodini, kao muškarac i roditelj, koji zna šta se dešava, rešio sam da ispriča taj deo mog rada za Markovića. Ne mogu reći gospodina, zato što to svakako nije. Radio sam u hotelu Končarevu, a zna se ko stoji iza fiktivnog vlasnika tog hotela. To je Markovićev hotel”, navodi svedok, da bi zatim objasnio šta se sve događalo u pomenutom objektu.

“U tom hotelu nakon raznoraznih žurki na kojima su pevale naše istradne zvezde, taksijem iz Beograda, posredstvom raznih likova su dovožene devojčice. Po mom slobodnom uverenju imale su između 15 i 18 godina. Ljudi koji su dolazili sa njim su bili njegovi koalicioni i poslovni partneri. Znalo se da posle takvih žurki te devojčice idu sa njim ili sa njima. Uglavnom je to nakon napijanja tih devojčica. Njegove hostese su nagovarale te devojčice, govorile da im neće biti ništa, da će sve biti u redu. A ja verujem da su to traume za tu decu”, rekao je on.

Prvi čovek Jagodine, Dragan Marković Palma, reagovao je povodom današnje konferencije za medije potpredsednice Stranke slobode i pravde, Marinike Tepić, poručivši da ništa od iznetog nije istinito.

 “Laž, laž, laž. Uskoro ćemo poslati saopštenje”, rekao je Marković.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare