Foto: N1

Šef odborničke grupe Saveza za Srbiju u Skupštini Beograda Nikola Jovanović pozvao je danas gradskog sekretara za obrazovanje i dečiju zaštitu Slavka Gaka da se oglasi povodom "skandaloznog ponašanja" direktorke Centra dečijih letovališta Tanje Santrač koja je, kako je naveo, tokom vanrednog stanja "zloupotrebljavala objekte centra u privatne svrhe".

„Dok su građani Beograda bili pod zabranom kretanja i u riziku od zaraze, Tanja Santrač se sa svojom porodicom baškarila u dečijim letovalištima grada Beograda“, rekao je Jovanović, koji je i potpredsednik Narodne stranke, a navodi se u saopštenju.

Jovanović je pitao Gaka dokle će da ćuti, imajući u vidu da su dečija letovališta na Tari i Avali, gde je Tanja Santrač boravila sa „svojom svitom“, u nadležnosti sekretarijata za obrazovanje i dečiju zaštitu.

„Tragično je da je direktorka Centra dečijih letovališta koristila ove javne objekte isključivo i sebično za lične potrebe, umesto da su letovališta stavljena na raspolaganje deci sa smetnjama u razvoju kojoj je najviše bilo potrebno kretanje tokom vanrednog stanja, što nije bilo moguće u Beogradu zbog mera Vlade Srbije“, kazao je Jovanović.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare