Foto: N1

Poslanik Demokratske stranke Goran Ješić izjavio je da nije siguran da će aktuelna kriza sa korona virusom označiti kraj aktuelne vlasti ali da misli da posle toga opozicija treba da preispita odluku o bojkotu.

„Posle ovoga mora se preispitati odluka o bojkotu i dobro organizovati, to je sigurno, a to je već više od pola posla“, rekao je Ješić za list Danas.

On je ocenio da nije moguće da Vučić iz aktuelne krize izadje jači, jer „niko ne može izaći jači posle ovakve katastrofe“.

„Da li će izaći bogatiji on i njegova ekipa, to je sigurno, naročito kada sam čuo ideju o ekonomskim merama“, rekao je Ješić.
Komentarišući mogućnost uvodjenja 24-časovne zabrane izlaska iz kuće, Ješić je rekao da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić to izjavio „u fazi gubljenja kontrole nad samim sobom“.

„Ova vlast ne može mesec dana zaštitne maske za medicinske radnike da obezbedi a (zamenik gradonačelnika Beograda Goran) Vesić i ekipa plediraju da opskrbe čitavu populaciju distribucijom na vrata. Ludo“, ocenio je poslanik DS.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram