Medju nama Vuk Jeremic
Vuk Jeremić Foto:Nova S

Vuk Jeremić, predsednik Narodne stranke, rekao je u emisiji "Među nama" da je NS u poslednje dve nedelje pokazala jednu vrstu prkosa koji se ne oprašta, te da je rezultat na izborima u Negotinu od 13 odsto bio fizički branjen.

„To je najbolji individualni rezultat koji je jedna opoziciona stranka postigla u poslednjih nekoliko godina. On pomalo dovodi u pitanja i ova sva deprimirajuća istraživanja javnog mnjenja koja govore da su sve opozicone stranke oko cenzusa, ispod cenzusa…“, rekao je Jeremić.

On je naveo da su tri agenta BIA tokom radnog vremena odvela sa radnog mesta jednog građanina Srbije u zvaničnu prostoriju BIA na aerodromu.

„Tamo su ga četiri sata tukla, zlostavljala i maltretirala, terajući ga da prizna da je on autor uvredljivog tvita o predsedniku Vučiću. Pretnje koje su uputili ukoliko nekom kaže šta se dogodile su zastrašujuće i deo su krivične prijave koju smo zajedno sa Konstantinom Katićem podneli protiv rukovodilaca BIA, uključujući i ljude koji su direktno tukli Katića. Sve do dana današnjeg vlast ćuti kao da se ništa nije desilo“, naveo je Jeremić.

On je podsetio da su na konferenciji za novinare izašli sa fotografijom agenta, rekli da se zove Vladimir Macanović, te da je tog dana tukao građanina.

„Pokrenuli smo, ne samo domaći krivični proces, već i jednu međunarodnu akciju koju više ne može niko da vrati u pređašnje stanje. Na kraju te međunarodne akcije neko će morati da bude kriv“, rekao je Jeremić.

Upitan na osnovu čega je rekao da će krenuti akcija „duboke države“ na njegovu stranku, on je naveo da je to rekao na osnovu dojave.

Na pitanje o ostavci člana Predsedništva Narodne stranke Borivoja Borovića i drugih funkcionera, Jeremić je odgovorio da „ne želi da kaže nijednu ružnu reč o ljudima sa kojima se do juče borio“.

„Koliko sam čuo već sutra u medijima počinju naširoko napisi da u NS postoje duboki sukobi, da caruju sujete, da su neki ljudi sebe već videli u foteljama, na nekim funkcijama i da je Narodna stranka zapravo potonula u unutrašnja gloženja oko toga ko će šta da bude. Ništa od toga ne može biti dalje od istine“, rekao je Jeremić.

Opširnije pogledajte u videu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar