Borivoje Borović Foto: N1

Advokat Borivoje Borović, jedan od najpoznatijih beogradskih pravnika krivičara, odlučio je da se povuče sa mesta člana Predsedništva Narodne stranke, saznaje portal Nova.rs.

„Borović je odlučio da se povuče sa funkcije u Narodnoj stranci i da se u potpunosti posveti svojoj advokatskoj karijeri, te će i u budućnosti nastaviti da se bori i zalaže za demokratiju, ljudska prava i slobode kroz svoju primarnu profesiju“, kazao je za Nova.rs izvor iz te stranke.

Pročitajte još:

Na mestu člana Predsedništva Narodne stranke Borović je bio od formiranja, a iza sebe ima višedecenijsku uspešnu advokatsku karijeru. Njegova kancelarija bila je angažovana na gotovo svim većim slučajevima u državi, a zastupao je i brojne javne i poznate ličnosti. Jedan od poslednjih slučajeva na kom je bio angažovan bio je onaj koji je vođen protiv bivšeg predsednika opštine Brus Milutina Jeličića Jutke. U tom postupku zastupao je oštećenu Mariju Lukić koja je uspela da dokaže da ju je Jutka godinama seksualno uznemiravao zbog čega je osuđen na zatvorsku kaznu.

Bonus video: Borović o slučaju Hrkalović, Kokeza i prisluškivanje

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare