Odbornik Prave Srbije u Skupštini Jagodine Dušan Marković odbacio je kao neistinite navode potpredsednice Stranke slobode i pravde (SSP) Marinike Tepić koja ga je optužila da je tokom današnje konferencije za novinare u tom gradu, "urlao" na nju i odgurno je "bez ikakvog razloga".

Marković je u pisanoj izjavi naveo da je funkcionerku SSP hteo da pita da li je potpisala zahtev da Skupština Srbije izglasa rezoluciju „o tome da su Srbi počinili genocid u Srebrenici“.

„Obezbeđenje koje je čuvalo gospođu Tepić nije dozvolilo da joj se priđe, a kamoli da se postavi pitanje i od strane istih sam dobio gomilu uvreda. Videvši kako se ponašaju, nastavio sam da ponavljam pitanje da bi na kraju od gospođe Tepić, umesto odgovora dobio uvrede, što se jasno može videti na snimku“, naveo je Marković, a prenela Prava Srbija.

Prethodno je potpredsednica Stranke slobode i pravde podnela krivičnu prijavu policiji u Jagodini zbog incidenta tokom konferencije za novinare na kojoj je govorila o privodjenju dve članice gradskog odbora te partije.

Obraćanje Marinike Tepić ometale su pristalice vlasti u Jagodini, koji su se okupili i skandirali protiv nje i predsednika SSP Dragana Đilasa.

„Odbornik Prave Srbije u Skupštini grada Jagodina Dušan Marković sve vreme je nasrtao i odgurnuo me bez ikakvog razloga. Ušli smo u zgradu policije, pa je došlo do rasprave sa policijom. Došao je i jagodinski tužilac, a razgovarale smo sa načelnikom Policijske uprave Jagodina“, izjavila je Tepić.

Ona je za agenciju Beta rekla da je odbornik Dušan Marković „urlao“ na nju i da je imao „fizički kontakt“ s njom tokom konferencije.

„To je prvi put da baš toliko dođe do nasrtaja, sreća da su moje kolege stale između nas“, kazala je Tepić.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar