Tepić: Dajem policiji izjavu o ugrožavanju moje bezbednosti

Politika 07. apr. 202113:34
Podeli:
Marinika uživo iz Jagodine Foto:facebook/marinikatepic

Potpredsedica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić rekla je da je trenutno policiji u Jagodini, gde daje izjavu zbog ugrožavanja njene bezbednosti tokom konferencije za novinare u tom gradu.

Konferenciju za novinare o privođenju dve funkcionerke SSP ometale su pristalice vlasti u Jagodini, koji su se okupili i skandirali protiv nje i predsednika SSP Dragana Đilasa.

Tepić je za agenciju Beta rekla da izjavu policiji daje zbog odbornika u Skupštini Jagodine Dušana Markovića koji je, kako je navela, „urlao“ i imao „fizički kontakt“ s njom tokom konferencije.

„To je prvi put da baš neko toliko dođe do nasrtaja, sreća da su moje kolege stale između nas“,  rekla je Tepić.

Ona je tokom konferencije upitala je da li je „maricom“ priveden u policiju i jagodinski pravobranilac Vladan Petronijević, protiv koga su dve funkcionerke podnele krivičnu prijavu zbog navodnog lažnog prijavljivanja.

Funkcionerke SSP iz Jagodine Katarina Jokić i Jelena Kostić privedene su prošle nedelje „maricom“ na informativni razgovor pod optužbom da su širile paniku na društvenim mrežama, nakon što su od gradskih vlasti tražile da se sednice Skupštine održavaju javno i da se građanima saopšti na šta se troši njihov novac.

„Ljudi iz policije su postupali po lažnoj prijavi gradskog pravobranioca Vladana Petronijevića i umesto da ih lepo pozovu, oni su poslali ‘marice’ po njih“, kazala je Tepić na konferenciji ispred Skupštine Jagodine.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar