Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objasnio je kako se čuvaju vojne tajne i šta trenutno najviše muči strance.

U emisiji „4 i po muškarca sa Ivanovom Ivanovićem“ pušten je snimak gostovanja šefa srpske države u emisiji „Hit tvit“. Tokom gostovanja, Vučić tvrdio da se stranci raspituju šta su njegovi naredni potezi i da im je najveći problem što „ne mogu da mu uđu u glavu“.

Pročitajte još...

„Sve moguće su pitali, ali kako to oni mogu da znaju? To nije pitanje zavere, to zavisi od situacije. Mogu da se konsultujem sa premijerkom, ministrom odbrane, načelnikom Generalštaba i ne moram da uvažim njihov stav, biće kako kaže vrhovni komadndant. Ne mogu da mi uđu u glavu, i to ih strašno muči, inače bi odavno slomii Srbe. Nisu sigurni, pa neki kažu ‘šta bi taj ludak uradio’, drugi ‘suviše je pragmatičan da bi to uradio’, treći nešto treće, ali nije ni važno“, rekao je, između ostalog, Vučić.

Ova izjava podstakla je ekipu emisije „4 i po muškarca“ da analiziraju izjavu šefa srpske države.

„Čitavi timovi naučnika svakodnevno pokušavaju da otkriju šta je u Vučićevoj glavi. To je paradoks savršenstva srpskog bezbednosnog sistema što mi neprekidno gledamo na TV predsednika, a nemamo pojma šta je u njegovoj glavi  „, rekao je Dragan Ilić.

Branislav Raičević, je pak, imao drugačije mišljenje:

„Vrhunac našeg odbrabenog sistema je što se sve nalazi u njegovoj glavi u koju ni on ne može da prodre“.

Ceo video pogledajte na početku vesti.