Aleksandar Šapić Foto: Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Poslanik stranke Zajedno Đorđe Miketić upitao je danas gradonačelnika Beograda da li živi u Beogradu ili u Barseloni gde mu, kako sam tvrdi, živi porodica. Šapić je, međutim, to pitanje shvatio kao napad na njegovu porodicu i zauzvrat uputio pretnje porodici poslanika Miketića.

Na konferenciji povodom početka uklanjanja ugostiteljskih splavova, Šapić je na Miketićevo pitanje o stanu u Barseloni, ponovio svoju raniju izjavu da je 3. maja, kada se u osnovnoj školi u Beogradu dogodilo masovno ubistvo, bio sa svojom porodicom koja više od osam godina živi u inostranstvu.

„Ali moraš da znaš jednu stavr: onog trenutka kad počneš da se baviš tuđom porodicom, moraš da budeš spreman da braniš na isti način na koji napadaš, tuđu i svoju porodicu. Nemoj da se igraš sa tim stvarima, jer ja mislim da porodica treba da bude svetinja svačija“, kaže Šapić.

Pročitajte još

Na Miketićevo skretanje pažnje da je pitanje upućeno o imovini, a ne porodici gradonačelnika – Šapić nije reagovao, već je nastavio da priča o napadima na porodice.

Đorđe Miketić Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

„Mi nismo za porodicu, iako posedujemo slike porodica i ja, ovo nije hajka, ovo je pitanje o imovini i Agenciji za borbu protiv korupcije“, insistirao je Miketić, ali odgovor od Aleksandra Šapića nije dobio.

„Slike porodice moje – a poseduje neko i slike porodice tvoje. Zato te zaista molim, što se tiče mene nisam ništa krio – bio sam 3. maja sa svojom porodicom i došao sam odmah nakon toga ovde, moja porodica živi više od osam godina u inostranstvu i nema veze sa mojom funkcijom gradonačelnika“, rekao je Šapić.

BONUS VIDEO Šapić: Nisam odlazeći gradonačelnik, već dolazeći

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare