Foto: Nova.rs, N1

Predsednik Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović oglasio se na društvenoj mreži Tviter, gde je prokomentarisao napade na poslanika Srpske napredne stranke Bratislava Jugovića, koji se našao na udaru prorežimskih medija, pošto je prethodno pružio podršku policajcu koji je otkrio slučaj "Jovanjica".

Poslanik iz redova Srpske napredne stranke Bratislav Jugović, pružio je nedavno podršku policajcu Slobodanu Senti Milenkoviću, načelniku beogradskog Odeljenja za droge, koji je u prethodnom periodu bio izložen medijskim napadima prorežimskih glasila. Informacija da se Milenkoviću priprema premeštaj u Odeljenje za ratne zločine bila je povod za višednevnu kampanju zbog koje se oglasio i poslanik iz redova SNS.

Pročitajte još...

„Mene ovde iskreno brine sudbina policajca Milenkovića. Ja ne mislim da je Slobodan Milenković, koji je izgubio prst jureći kriminalce, koji je toliko droge sklonio sa ulice, da je on prljav policajac. On je predstavnik institucije i ja uvek želim više da verujem institucijama nego okrivljenom“, kazao je Jugović gostujući na televiziji Hepi.

Nekoliko dana kasnije usledila je reakcija prorežimskih medija o kojoj je juče govorio i predsednik PSG, Pavle Grbović.

„Bratislav Jugović je poslanik Srpske napredne stranke koji se usudio da kaže da je zabrinut za bezbednost inspektora Slobodana Milenkovića koji je učestvovao u razotkrivanju afere Jovanjica. Pokazna vežba kako će proći svako po se usudi da misli, a kamoli kaže nešto drugačije“, napisao je Grbović.

BONUS VIDEO: Naprednjak brani Milenkovića

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar