Nikola Dačić Foto:Aleksandra Petrović/Nova.rs

Gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić, prijavio je policiji da je dobio preteće SMS poruke. On je to danas potvrdio našem portalu, ali nije želeo da otkriva sadržaj koji je dobio od nepoznate osobe, navodeći da je to ‘’lična stvar’’, te da ne želi da komentariše nešto što je u postupku.

Nikola Dašić je prijavio preteće poruke, ali je na pitanje našeg portala da li se oseća ugroženo, odgovorio da ‘’nije ugrožen’’ i da ne želi da komentariše bilo šta što je u vezi sa porukama koje je dobio.

„Ne želim da ometam nešto što je sada u redovnom postupku. Ja se ne osećam ugroženo, to su sitne stvari. Ako se neko drugi u ovoj državi, ko kreće u ozbiljan rad protiv kriminala, ne oseća ugroženim i ima hrabrosti to da gura, zašto bih se ja osećao ugroženo zbog nekih poruka’’, odgovorio je Dašić, verovatno aludirajući na predsednika države.

Iako gradonačelnik nije želeo da komentariše sadržaj poruka koje je prijavio policiji, kragujevački portal ‘’U centar’’objavio je da je policija privela osobu koja je Dašiću poslala poruke, te da je posle saslušanja puštena da se brani sa slobode. Taj portal piše da je privedena osoba ‘’rukovodilac SNS-a na nižem nivou’’ , kao i da tekst poruka nije imao preteći ton, već upozorenje gradonadačelniku da ‘’zna šta sve radi sa zapošljavanjem, direktorima, nekretninama..’’.

Prema pisanju tog portala, Dašić je članu SNS-a koji je slao poruke, pre izvesnog vremena dao otkaz.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar