Vladimir Gajic
Vladimir Gajić Foto:FoNet/Zoran Mrđa

Predsednik Pravnog saveta Narodne stranke Vladimir Gajić, pozvao je danas ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina da odgovori zašto se uključio u istragu u vezi sa saobraćajnom nesrećom u Nišu u kojoj su poginule dve osobe i da li je i to "slučajno" kao što je kao ministar rada "slučajno" posećivao "Jovanjicu", saopštila je ta partija.

Zašto opet zamajavate javnost smenjivanjem načelnika saobraćajne policije u Nišu, koji nema nikakvu odgovornost za nesreću u kojoj su izgubljena dva života, upitao je Gajić.

Gajić je pozvao MUP da odgovori ko je vlasnik automobila „audi“ kojim je N.S. (19) 4. januara usmrtio dečaka od 12 godina i čoveka starog 48 godina, oca troje dece.

Zašto policija ne odgovora na spekulacije u javnosti i ne saopštava da li je prijavljeni izvršilac krivičnog dela sin pripadnika MUP Srbije? Kako je moguće da taj mladić od 19 godina vozi „Audi’ čija je vrednost oko 50.000 evra, ako se ima u vidu da je verovatno nezaposlen, zapitao je Gajić u saopštenju Narodne stranke.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare