Foto: Medija centar Beograd

Predsednik Pravnog saveta Narodne stranke advokat Vladimir Gajić izjavio je danas da načelnik policijske uprave u Kikindi Dušan Glišin može samo svojim podređenima da poručuje o čemu bi trebalo da povedu računa, ali ne i njemu.

„Načelnik Policijske uprave Kikinda čak i u svom javnom obraćanju meni kao advokatu defakto preti upozorenjem da bi trebalo da povedem računa. Pitam ga – ako ne povedem računa da li ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin i on imaju neki rezervni plan“, upitao je Gajić, a saopštila je Narodna stranka.

Gajić je naveo da je „komična tvrdnja Glišina da je policija u službi građana, imajući u vidu njene rezultate u poslednjih deset godina“.

Istakao je da je policija u Kikindi članici Glavnog odbora Narodne stranke Svetlani Kozić izdala uverenje tek nakon njenog protesta zbog ponašanja policije.

Predsednik Pravnog saveta narodne stranke rekao je ranije danas da je policija u Kikindi „teško zloupotrebljena“ za prenošenje pretnji Srpske napredne stranke Svetlani Kozić,jer je ukazala na „nezakonitosti i nepravilnosti u radu“ Predškolske ustanove „Dragoljub Udicki“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare