Foto: Medija centar Beograd

Advokat Vladimir Gajić rekao je posle posete republičkog tužioca Zagorke Dolovac Predsedništvu Srbije, da ona nema šta tamo da traži, budući da ona formalno pripada sistemu pravosuđa.

Gajić se zapitao zašto je bila kod predsednika.

„Pa zato da mu podnese izveštaj o rezultatima izbora za Državno veće tužioca, koje je okončano na zadovoljstvo režima pobedom režimskih i proverenih kandidata. Drugi razlog su kadrovska rešenja koja se očekuju na čelu osnovnih, viših i apelacionog tužilaštva. Pretpostavljam da je dobila spisak sa rešenjima. Nema tu nikakve misterije. Vučić kontroliše bukvalno sve“, rekao je Gajić.

Govoreći na istu temu, pravnik i bivši predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić, navodi:

„Očito je glavna tužiteljka svesna da se kreće u lošem društvu i da je sramota družiti se sa Vučićem, pa je pokušala da prikrije činjenicu da je bila na Andrićevom vencu. Džabe mu je što je Predsednik Srbije, kad su mu maniri i vokabular na nivou ispodprosečnog seoskog džibera, pa ga se pristojan svet kloni i stidi“, rekao je nakadašnji predsednik Demokratske stranke.

Kako je preneo N1, dok je njihov reporter juče izveštavao ispred zgrade Generalnog sekretarijata predsednika Republike, iz te zgrade izašla je i Zagorka Dolovac.

„Deluje da tužiteljka nije želela da se njena poseta Predsedništvu osvedoči, makar ni u drugom planu. Zato je u automobil ušla sakivajući lice jednim papirom“, preneo je N1.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare