Foto: Twitter/Blagoje Pantelic

Episkop Grigorije i prosavljeni košarkaš Dejan Bodiroga sreli su se ponovo u jednom kafiću, što su kamere zabeležile, a jedan korisnik Tvitera preneo na ovoj društvenoj mreži.

Jedan korisnik društvene mreže Tviter, objavio na ovom mreži fotografiju na kojoj se vidi kako u opuštenoj varijanti razgovaraju episkop dizeldorfski i nemački Grigorije i bivši košarkaš Barselone i reprezentacije Srbije Dejan Bodiroga.

Nije poznato kada je nastala pomenuta fotografija, ali je jasno da je u pitanju letnje vreme.

Na fotografiji se vidi da njih dvojica sede u društvu još nekoliko poznanika i prijatelja, te da uživaju u kafu po vrelom letnjem danu.

Pored toga što se sastaju, episkop Grigorije i Dejan Bodiroga, oni se često u javnosti spominju kao ljudi koji su bliski politici. Iako načelno ne pripadaju političkim partijama, niti su izrazili želju da se kandidaju na izborima, javnost je više puta isticala da su oni dobri protivkandidati aktuelnoj vlasti.

Nova.rs je u februaru pokrenula serijal tekstova, sa poznatim i kredibilnim ljudima iz javnosti kako bi nam sugerisali ko bi bio dobar protivkandidat aktuelnoj vlasti. Jedan od komentara, koji je konkretno izneo Predrag Koraksić Koraks, jeste da bi dobar kandidat na izborima bio upravo vladika Grigorije.

„Mislim da bi dobri kandidati bili Marinika Tepić ili vladika Grigorije. Oni imaju snage da uzdrmaju ovaj režim, a za Grigorija verujem da bi bio dobar kandidat zato što bi mogao da povuče i ohrabri vernike da glasaju”, rekao je tada za Nova.rs naš proslavljeni karikaturista Predrag Koraksić Koraks.

Kada je reč o proslavljenom košarkašu, u stručnoj javnosti stidljivo se pojavljivalo ime Dejana Bodiroge, te da bi on mogao da bude kandidat koji će izaći „na crtu“ Šapiću.

„Spekuliše se sa mnogim imenima – tu su Saša Đorđević, Dragan Bjelogrlić, Dejan Bodiroga i razni drugi. Međutim, meni se ne čini da je bilo kod od njih spreman da uđe u tu trku, niti da su stranke voljne da nekoga javno pozovu i da rade sa tim kandidatom“, objasnio je za nas saradnik Institutu za političke studije Dejan Bursać.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram