Foto: Arhiva

Advokat i funkcioner SNS Vladimir Ðukanović objavio je danas na Tviteru da je Miroslav Aleksić iz Narodne stranke njemu i njegovom klijentu-bratu predsednika Srbije Andreju Vučiću u sudu prilazio i pravdao se, navodeći da oni sigurno znaju ko mu je dao podatke kojima obmanjuje javnost.

„Na suđenju u parnici (po privatnoj tužbi Andreja Vučića protiv Aleksića za iznošenje neistina u vezi sa slučajem “Jovanjica“) bio si manji od makovog zrna. Prilazio si nam da se pravdaš kako nemaš ništa lično protiv Andreja Vučića i da nam je jasno ko ti je dao “podatke“ sa kojima obmanjuješ javnost“, naveo je Ðukanović odgovarajući na Aleksićevu prethodnu objavu.

Ðukanović je dodao da je njima jasno da je Aleksić „navučen“ i da sad nema kud, osim da nastavi još dublje da ulazi u laž.

„Stisli su te Miki. Nego Miki sve ćeš morati lepo da kažeš kao svedok u krivičnom postupku za Jovanjicu (koji se vodi protiv Predraga Koluvije i drugih optuženih pred Specijalinm sudom), a verujem i da ćeš uskoro i na optuženičku klupu“, napisao je Ðukanović.

Pročitajte još...

On smatra da Alekscić treba da nauči da, kako kaže, nije lepo lagati i da na lažima ne može da se gradi politička karijera, posebno ne – ako je pristao „da drugima na pravdi Boga uništava živote“.

„Ko drugome jamu kopa sam u nju upada“, poručio mu je Ðukanović.

Aleksić je prethodno odgovarajući na tvit poslanice SNS Sandre Božić, pored ostalog napisao da se bratu predsednika Srbije Andreju Vučiću slošilo na suđenju (po njegovoj tužbi protiv Aleksića za klevetu u vezi sa Jovanjicom) pa da je tražio da sedne.

Božić je inače od Aleksića pokušavala da dobije odgovor „gde su stotine miliona koje je uzeo prilikom gasifikacije Trstenika“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare