Dejan Žujović Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

Lekar Dejan Žujović kandidat je za gradonačelnika Beograda, objavio je na platformi Iks (bivši Tviter) Boris Tadić, lider SDS, koja na izborima nastupa zajedno sa DJB Saše Radulovića i pokretom Otete bebe Ane Pejić.

U borbi protiv ovog mraka potrebni su nam hrabri i srčani ljudi, heroji spremni da žrtvuju i život za dobrobit naših gradjana. Energija i odlučnost. Ne prazne priče, već velika dela! Čast mi je da vas obavestim da će naš kandidat za gradonačelnika biti dr. Dejan Žujović! Da Beograd ozdravi! Dobro jutro Beograde“, poručio je Tadić u objavi.

Dejan Žujović postao je široj javnosti poznat u vreme pandemije kovida-19, kada je ukazivao na probleme u zdravstvu i položaj lekara.

Žujović se priključio koaliciji sa svojim pokretom „Za sve moje ljude“ nedavno, prema objavama na platformi Iks, mada je član Glavnog odbora SDS zvanično od februara ove godine.

Pročitajte još

Na prošlogodišnjim beogradskim izborima podržao je Tadićevu listu „Ajmo ljudi“ čiji je kandidat za gradonačelnika bio košarkaši trener Duško Vujošević.

Vujošević je sada nosilac liste za beogradske izbore.

BONUS VIDEO Vukadinović: Mislim da se Vučić sa ovim izborima malo prevario

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare