Saša Radulović Foto:TANJUG/ ZORAN ZESTIC/

Nakon punih osam godina egzistiranja na političkoj sceni Srbije, pokret Dosta je bilo konačno je upisan u registar stranaka Republike Srbije, piše u njihovom saopštenju.

„Podsećamo javnost da je vlast pre pet godina suprotno zakonu odbila registraciju stranke Dosta je bilo, uprkos činjenici da smo skupili više od 10.000 neophodnih potpisa podrške građana. Pravna borba je trajala ravno pet godina. Sa poslednjom pravnom radnjom za registraciju smo sačekali do 27. januara nakon referenduma kada se pažnja javnosti ponovo okrenula prema izborima i kada bi ponovno odbijanje registracije bilo jasno viđeno kao pokušaj sprečavanja DJB, koji se i dalje bori za pravno poništavanje referenduma, da izađe na izbore“, navode iz DJB.

Zahvaljuju se svim građanima koji su nam omogućili registraciju stranke DJB svojim potpisom podrške.

„Opravdaćemo to poverenje nepokolebljivom odbranom državnih i nacionalnih interesa i borbom za odbranu suvereniteta Srbije od stega globalnih korporacija i nadnacionalnih unija koje ugrožavaju slobodu ljudi svuda u svetu. Budućnost ne pripada globalistima i globalnim korporacijama. Budućnost pripada suverenistima. Dosta je bilo“, zaključuje se u saopštenju.

BONUS VIDEO: Demostatovo istraživanje – Da su danas izbori kako stoji vlast, a kako opozicija?

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare