Dobrica Veselinović, Skupština grada Beograda Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Treća sednica Privremenog organa Grada Beograda je pokazala koliko se SNS-u i SPS-u žuri u obezbeđivanju svojih redova pre izbora, 17. decembra, jer se za samo 15 minuta sednice se prošlo kroz 176 tačaka od kojih nijedna ne rešava goruće probleme Beograđana, saopštio je Zeleno-levi front.

Umesto rasprave o najavljenoj obustavi rada privatnih vrtića i neizvesnog boravka hiljade dece, Privremeni organ se koristi za obezbeđivanje milionskih reklama za gradsku upravu koji se predstavljaju kao tekući i neodložni poslovi grada.

“Mi smo juče čuli da hiljade dece od 1. decembra možda ostaje bez sigurnog boravka u vrtiću zbog ove gradske uprave. Umesto rasprave o tome, Privremeni organ je ekspresno usvojio odluke o milionskim bilbordima za reklamiranje gradske uprave”, izjavio je nosilac liste Srbija protiv nasilja, Dobrica Veselinović, prenosi N1.

Pročitajte još

“Jasno je da rezultati ove gradske vlasti mogu da budu samo izmišljene reklame i da i ovaj organ koriste da obezbede svoje redove još nekim korupcionim dogovorom, jer od 17. decembra u Beogradu neće biti mesta za dilove SNS-a i SPS-a”, dodao je Veselinović.

Koalicija Srbija protiv nasilja ima plan kako da Beograd bude grad bez nasilja, kriminala, korupcije i grad dostojan za život i budućnost svakog građanina. Kroz Privremeni organ ćemo obezbediti mirnu tranziciju vlasti i objaviti svaku odluku koja se na njemu donese, čineći rad gradske uprave javnim.

BONUS VIDEO Ko je i kad kupio koliko trojlebusa za Beograd

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar