Dmitrović već napao Ivana, on poručio: Bravo, srećan početak

Politika 25. okt 202022:31 > 23:3214 komentara
Podeli:
Foto: Medija Centar Beograd/Ivan Dinić/Nova S

Budući ministar za brigu o porodici i demografiji Ratko Dmitrović, napao je na Tviteru poznatog voditelja Ivana Ivanovića i tom prilikom mu rekao da je poznat kao "čivava", te "da potpuno neosnovano strahuje od zamenika gradonačelnika Gorana Vesića". Ivanović je na tvit kratko odgovorio, dok su ostali korisnici komentarisali kako je jasno da će Dmitrović svoj mandat posvetiti da ide "niz dlaku" SNS.

Nekadašnji glavni urednik „Večernjih novosti“ i novinar RTS, koji će u novom sazivu biti ministar za brigu o porodici i demografiji Ratko Dmitrović, rekao je „da Goran Vesić u gradu nije nadležan za šintere, te da Ivanović nema razloga da strahuje od njega“.

„Znam da će neki od vas reći da ovo nije nivo, ali moraš ponekad i da otreseš nogu, nakupi“, objavio je u svom tvitu Dmitrović.

Ivanović je na pomenute uvrede napisao: „bravo ministre, srećan početak“.

Naš portal je kontaktirao Ivanovića, ali je on kratko odgovorio da ne bi ništa više komentarisao povodom Dmitrovićevih reči.

Tvitovi budućeg ministra i Ivanovića privukli su pažnju ostalih korisnika ove društvene mreže.

„Početak obećava dobro šlihtanje“, „Dobar Džeki“, „Mora da se opravda ministarstvo“, „Odličan start“, „Ministar za brigu o porodici piše prvi tvit i najavljuje mandat vređanjem i pogrdnim imenima. To su te vrednosti“, „Ovaj uze mesto Vulinima uskoro“, samo su neki od komentara na Tviteru.

Podsećamo, voditelj Ivan Ivanović i Goran Vesić imaju već neko vreme javne okršaje, nakon što Ivanović objavio da je Vesić na letovanje potrošio 80.000 evra, a da je njegova plata samo 100.000 dinara. Ivanović je zatim na Tviter nalogu objavio i prihode zamenika gradonačelnika Gorana Vesića do avgusta ove godine.

Foto: Arhiva

 

Javnost je tada Vesića nazvala „mađioničarem“, budući da „troši više nego što zaradi“.

Nakon toga, Vesić je na televizijskim gostovanjima konstantno vređao Ivanovića, govorio je da on laže, te ga napadao da ne plaća parkign, ali nije uspeo da dokaže odakle mu novac za skupoceno letovanje. Umesto toga, rekao je da postoje „indicije da je on na TV Prva primao više od onoga što piše u draftu“.

Komentari

Vaš komentar