Ivan Ivanovic
Ivan Ivanović Foto:Nova S

"Novinarstvo u Srbiji treba ukinuti, bukvalno. Javio se Vesara UNS-u, sada su me zvali. Nisu ga pitali za letovanje. Kaže koleginica "Mi smo novinarsko udruženje, nas to ne zanima". Ludilo", napisao je voditelj Ivan Ivanović na Tviteru.

Autor emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ danima se nalazi na meti Gorana Vesića, zamenika gradonačelnika Beograda, i to jer se drznuo da na papiru drugog, a u stvarnosti prvog čoveka Beograda pita „odakle mu 80.000 evra za luksuzno letovanje“.

PROČITAJTE JOŠ

I to je bila inicijalna kapisla da Vesić danima skače sa jedne na drugu televiziju samo sa jednim ciljem – da najprimitivinijm rečima vređa Ivana Ivanovića, nazivavši ga „dripcem“ i „neobrazovanim uličarom“, navodi „Direktno“.

Stoga se postavilo pitanje da li će reagovati Udruženje novinara Srbije (UNS) i stati u zaštitu Ivanoviću, ali je umesto toga stigla poražavajuća i sramna izjava predsednika ovog udruženja Vladimira Radomirovića, koji je istakao da „treba da ga zaštiti udruženje humorista“.

U međuvremenu je Ivanović obelodanio da je formirao Udruženje humorista, a zatim je na Tviteru saopštio da se Goran Vesić obratio UNS-u.

„Javio se Vesara UNS-u, sada su me zvali. Novinarstvo u Srbiji treba ukinuti, bukvalno. Nisu ga pitali za letovanje. Kaže koleginica „Mi smo novinarsko udruženje, nas to ne zanima“. Ludilo“,  istakao je Ivanović i dodao:

„Papire je dobio anonimno od zaposlenih na televiziji Prva koje sam tlačio“,  napisao je voditelj u šaljivom tonu, osvrnuvši se na to što je Vesić u jednoj emisiji mahao predlogom ugovora između Ivana Ivanovića i televizije Prva, pritom iznoseći detalje iz tog predloga ugovora.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (9)