Foto: Nova S

Novoizabrani ministar za za brigu o porodici i demografiji Ratko Dmitrović potrudio se da i pre zvaničnog preuzimanja svog mandata demonostrira uličarske manire i rečnik svojstven onima koji su ga u oberučke prihvatili kao saradnika u vlasti

Bivši urednik Večernjih novosti već nekoliko dana na društvenoj mreži Tviter ostavlja neprimerene komentare, vređajući svoje neistomišljenike na najprizemniji način.

Tako je poznatom voditelju Ivanu Ivanović poručio da je “čivava”, uz opasku da ne mora da se “plaši šintera”.

“Ivan Ivanović, zvani Čivava, potpuno neosnovano strahuje od Gorana Vesića. Vesić u Beogradu nije nadležan za šintere. P.S. Znam da neki od vas će reči da ovo nije novo, ali moraš ponekad da otreseš nogu. Nakupi se”, potrudio se Dmitrović da u velikom stilu uđe u istu ekipu sa naprednjacima i da se dodvori Goranu Vesiću.

Pročitajte još...

Nakon ovog tvita, brojni korisnici društvene mreže Tviter su kritikovali Dmitrovića zbog njegovog rečnika, a na jedan neprimeren komentar budući ministar za brigu o porodici i demografiju odgovorio je istom merom, čime se još jednom spustio ispod nivoa koji priliči osobi koja u ime države vodi brigu o porodici.

Nakon ovog komentara, Dmitroviću su korisnici društvene mreže Tviter poručili da na način na koji komunicira nije prikladan, te da se “preporučuje glasačima SNS”.

 

Neki su čak izneli i “sumnju” da je Dragan Đilas, lider Stranke slobode i pravde, hakovao nalog ministra Dmitrovića.

Drugi korisnici su ironično konstatovali da je jasno na koji način se Dmitrović kvalifikovao za ovu poziciju.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar