DLZ i Aleksandar Jovanović Ćuta: Vučić je zaljubljen u mene

Podcast 08. sep. 202119:58 > 20:00
Podeli:

Nova epizoda podcasta "Dobar loš zao" započela je pokušajem tumačenja događaja zbog kojih zamalo izgoreše Cetinje i Crna Gora. Zatim je usledila analiza kvaliteta mesa od kojeg je Vučić Kurcu pravio roštilj, a prvi deo emisije završen je laganim napušavanjem Šapića, koji je opet uzimao voditelje DLZ u svoja nevaljala usta.

Intervju sa Aleksandrom Jovanovićem Ćutom započet je svađom, izazvanom pitanjima da li je Vučićev trojanski konj, zašto pljuje opoziciju i da li primećuje da u Srbiji još nešto nije u redu osim ekologije.

Pošto je ispljuvao aktuelnu vlast u meri u kojoj je to odgovaralo voditeljima, razgovor je nastavljen u mirnijem tonu, uglavnom o tome ko je sve u Ćutinom pokretu, s kim bi sve Ćuta u koaliciju i šta možemo da očekujemo u subotu, na novom ekološkom ustanku.

U magarećem kutku moći ćete da vidite kako se Bunga Palma snalazi u ulozi držača telefona preko koga se fanovima javlja predsednik.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar